Magazin

Coşul meu

traznet.ro
Coşul dumneavoastra este gol!



Modalităţi de plată
 

Modalităţi de plată

Produsele şi serviciile achiziţionate prin traznet.ro pot fi plătite în patru moduri. Puteţi alege între:

1. Plată la livrare - Ramburs
2. Plată prin transfer bancar - Ordin de plată (OP)
3. Plată prin PayPal
4. Plată prin Moneybookers
5. Plată cu cardul bancar - ePayment




1. Plată la livrare - Ramburs

Comanda se achită reprezentantului firmei de curierat la livrarea coletului. Este ceea ce se cheamă şi plată ramburs. Plata reprezintă contravaloarea produselor împreună cu taxele de livrare (transport + ramburs) incluse în valoarea facturii.

În cazul în care aţi ales această metodă de plată, pe lângă taxele de transport se mai adaugă taxa pentru ramburs.

2. Plată prin transfer bancar - Ordin de plata (OP)

Este o metodă de plata preferată de clienţii de tip persoană juridică (firmă). Plata prin ordin de plată se face doar în baza facturii emise de către Electric Air Services SRL. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe e-mail, originalul facturii fiind livrat împreună cu marfa, în colet.

Comanda va fi procesată dupa ce Electric Air Services SRL are confirmarea plăţii, produsele fiind trimise clientului dupa ce avem evidenţa intrării banilor în cont. Pentru a urgenta procesarea, este util pentru clienţii noştri să confirme plata făcută trimiţând o copie a OP-ului ştampilat de bancă prin e-mail sau fax!

Plata se va face către:
Beneficiar: Electric Air Services S.R.L.
Cont RON: RO68 BREL 0002 0001 4546 0100
Banca: Libra Bank - Sucursala Stefan cel Mare, Bucuresti
Nr. Reg. Com.: J40/18264/2008
CIF/CUI: RO24659301

3. Plată prin PayPal


PayPal este un sistem de plată alternativ care a avut un succes remarcabil dupa achiziţionarea sistemului de către Ebay. 

Prin PayPal puteţi plăti din contul dumneavoastră dacă sunteţi membru PayPal sau de pe cardul Visa, MasterCard, AMEX, Discover.
PayPal este liderul mondial incontestabil în plăţile online. PayPal, cu cele peste 100 de milioane de membri din peste 190 de ţări, este cel mai de încredere mijloc de plată online, datele introduse de dumneavoastră fiind întotdeauna în siguranţă.

Este necesară completarea datelor personale şi a detaliilor cardului. Aceste date se completează pe site-ul PayPal în condiţii de siguranţă deplină.
Plata prin PayPal este cu 3.5% mai mare decât plata directă prin Transfer bancar, acest procent reprezentând comisionul PayPal care se aplica la valoarea produselor (nu şi la transport).



4. Plată prin Moneybookers

Moneybookers este un sistem de plăţi on-line şi un emitent de bani electronici, de talie internaţională, autorizat în conformitate cu legislaţia din Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord şi UE şi este reglementată de Autoritatea de Reglementare a Serviciilor Financiare (FSA) din Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord.

 

5. Plată cu cardul bancar - ePayment

Această metodă de plată nu este încă disponibilă în prezent.

 

 

 

Reclame Google

bottom logo linux-admin.ro