Magazin

Coşul meu

traznet.ro
Coşul dumneavoastra este gol!



Parteneri
 

 
 
 
ls

 

 BARTEX SPORT srl  -   România

 

Miklos BARAC
Miercurea Ciuc
Harghita
România
E-mail: bartexsport (at) gmail.com
Tel.: +40 744 59 66 46
Tel.: +40 726 58 67 51
website:  http://www.bartexsport.ro

 

 Anico KFT   -   Ungaria

 

Nyíregyháza, Debreceni u. 125.
P.O.Box.: 47
4402-H
Ungaria
E-mail: mail (at) anico.hu
Tel.: (+36) 42 507 620
Fax: (+36) 42 424 007
website:  http://www.anico.hu

 

LOESCHER-electronic - Germania

 

Frank Löscher
Hospitalweg 13
D-08118 Hartenstein, Zwickau
Germania
E-mail: info (at) loescher.com
Tel.: +49 (0)37605-5580
Fax: +49 (0)37605-5139
website: http://www.loescher.com

 
  

 

 YACCO - Uleiul recordurilor mondiale

 

PANREUSS IMP-EX SRL
Sos. Mihai Bravu nr.473, Sector 3
030334
București
România
E-mail: office (at) yacco-lub.ro
Tel.: +40.21.346.74.92, +40.21.346.74.91
Fax: +40.21.346.74.93
website: http://www.yacco-lub.ro

 

 

 

 


 

YACCO - Uleiul recordurilor mondiale

Avand fabrica in Normandia şi sediul la Paris, Yacco este un producator francez de lubrifianti cunoscut in lumea moto, ce a cucerit piaţa uleiurilor pentru motoarele ULM (aeronave ultrausoare motorizate). Produsele de referinţă ale YACCO pentru motoarele din segmentul ULM sunt cele din seria AERO AVX 500 2T si 4T care, pentru calităţile si caracteristicile sale, sunt recomandate de către producătorul de motoare austriac Rotax. Din 2011, traznet.ro devine dealer pentru produsele YACCO.

 


 

BARTEX SPORT srl - România

Pe o piață aglomerată de produse străine, traznet.ro și-a propus să ajute dezvoltarea inițiativei și furnizorilor locali. De aceea, începând cu primavara anului 2009, am încheiat un parteneriat cu producatorul român BARTEX SPORT, furnizor de echipament de protecție de calitate.
 


 

ANICO KFT - Ungaria

ANICO Communications KFT. a fost fondat în 1991 de către proprietari de origine maghiară şi americană.
Din 1998, capitalul este in intregime maghiar.
Din 1995, ANICO opereaza un magazin, un service şi un birou de reprezentare în Budapesta.

Activităţile sunt concentrate pe proiectarea, instalarea, operarea şi de servicii de voce VHF-UHF şi sisteme de comunicaţii de date şi furnizarea de echipamente de comunicatii HF-VHF-UHF pentru radioamatori şi pentru clienţii comerciali, furnizarea de accesorii, piese de schimb şi alte materiale.

Firma noastra este distribuitor autorizat al Yaesu şi Wouxun, dealer pentru echipamente Motorola şi are calitatea de importator pentru un numar de marci americane, pentru care am stabilit un sistem propriu de distribuţie. Am primit certificarea ISO 9001:2000 din anul 2002.

Începând cu anul 2000 ANICO este designer de sisteme şi furnizor de servicii de reţea MPT1327 (Trunked) în Ungaria.

Sediul firmei se află în Nyíregyháza, pozitionat strategic la aproape o oră de condus de graniţa cu Ucraina, Slovacia şi România.

Liniile de produse distribuite direct sau prin intermediul distribuitorilor sunt urmatoarele:

Echipament radio: în principal echipamente Yaesu, Vertex, Motorola , ENTEL si aparate radio şi echipamente Wouxun .
Antene: în principal PCTEL, LAIRD, M2, antene HyGain si accesorii.
Baterii radio: Baterii si accesorii originale si baterii Aria (After Market).
Accesorii: accesorii audio Voxtech , MFJ, LDG (receptoare auto) , protecţiii la descarcari electrice Polyphaser, echipamente CEC pentru control rotor, conectori RFI, Dog Dazer, surse de alimentare Astron.
Cabluri: Times si OEM proprii.

Elementul cheie al serviciilor noastre este instalarea de sisteme si solutii la cheie.
În departamentul nostru de service depanam si reparam în principal echipamente Yaesu, în interiorul şi în afara perioadei de garanţie, putand de asemenea furniza servicii bazate pe contracte forfetare. Un serviciu unic este cel de recondiţionare la bateriilor in scopul cresterii duratei de viaţă a acestora; serviciul poate fi oferit si cu plata ramburs.

ANICO executa, de asemenea, si lucrari de proiectarea, instalarea şi verificarea periodică a sistemelor de protecţie la descarcari electrice şi a sistemelor de protecţie împotriva şocurilor electrice, inclusiv certificarea cu buletin de masura conform normativelor.

Distribuim, de asemenea, cabluri speciale, conectori (mai mult de 80 tipuri), convertoare, antene, echipamente radio de emisie-receptie, căşti, huse de protectie,incarcatoare de baterii, baterii Yaesu şi Motorola si alte accesorii.

Specialistii nostri sunt bine cunoscuti în industrie şi au multi ani de experienta, toţi colegii noştri avand calificarea de tehnician sau diplome de studii universitare.

Pentru a servi mai bine segmentul de piaţă al comunicaţiilor aeronautice, traznet.ro a încheiat un parteneriat de distribuţie cu furnizorul ANICO KFT din Ungaria. Începând cu aprilie 2009, produsele distribuite şi comercializate de către ANICO ajung şi pe piaţa românească la preţuri accesibile.

 


 

LOESCHER-electronic - Germania

Datorită calităţii înalte a produselor sale şi a experienţei îndelungate, LOESCHER-electronic are o poziţie consacrată pe piaţă. LOESCHER-electronic oferă sisteme intercom, integrează căşti radio şi accesorii de comunicaţie pe căşti de protecţie Icaro şi distribuie aparatură şi echipament.

Pe site-ul traznet.ro se găsesc, începând din luna octombrie 2008, produsele LOESCHER-electronic. traznet.ro (Electric Air Services SRL) devine astfel distribuitor autorizat pentru România al LOESCHER-electronic, un important producător european de soluţii, produse şi sisteme pentru comunicaţii în zbor.

 

Reclame Google

bottom logo linux-admin.ro