Modalități de plată

Cum plătesc?

Produsele şi serviciile achiziţionate prin traznet.ro pot fi plătite în următoarele moduri:

  1. Plată la livrare – Ramburs
  2. Plată prin transfer bancar – Ordin de plată (OP)
  3. Plată cu cardul bancar – ePayment
  4. Plată prin PayPal
  1. Plată la livrare – Ramburs. Comanda se achită reprezentantului firmei de curierat la livrarea coletului. Este ceea ce se cheamă şi plată ramburs. Plata reprezintă contravaloarea produselor împreună cu taxele de livrare (transport + ramburs) incluse în valoarea facturii.
  2. Plată prin transfer bancar – Ordin de plata (OP). Este o metodă de plata preferată de clienţii de tip persoană juridică (firmă). Plata prin ordin de plată se face doar în baza facturii emise de către Electric Air Services SRL. Transferul bancar se va efectua conform facturii primite pe e-mail, originalul facturii fiind livrat împreună cu marfa, în colet. Comanda este procesată după ce Electric Air Services SRL are confirmarea plăţii, produsele fiind trimise clientului după ce avem evidenţa intrării banilor în cont. Pentru a urgenta procesarea, este util pentru clienţii noştri să confirme plata făcută trimiţând o copie a OP-ului ştampilat de bancă prin e-mail sau fax!
  3. Plată cu cardul bancar – ePayment. În acest moment lucrăm la integrarea plăților cu cardul bancar, sistemul nefiind încă finalizat. După ce aţi ales cardul bancar ca modalitate de plată și treceți la finalizarea comenzii, veți fi redirecţionaţi spre pagina procesatorului de plăți, unde veţi putea alege tipul cardului dumneavoastră. În etapa finală va fi necesar să introduceți datele cardului şi să confirmaţi achiziţia. Banii vor fi transferați din contul dumneavoastră imediat după plasarea comenzii.
  4. Plată prin PayPal. PayPal este un sistem de plată alternativ care cunoaște un succes remarcabil după achiziționarea sistemului de către Ebay. Prin PayPal puteți plăti din contul dumneavoastră dacă sunteți membru PayPal sau de pe cardul Visa, MasterCard, AMEX, Discover. PayPal este liderul mondial incontestabil în plățile online. PayPal, cu cele peste 305 de milioane de utilizatori din peste 200 de tari, este cel mai de încredere mijloc de plată online, datele introduse de dumneavoastră fiind întotdeauna în siguranța. La momentul trimiterii comenzii prin intermediul site-ului nostru, veți fi redirecționat către sistemul de plată PayPal. Este necesară completarea datelor personale şi a detaliilor cardului. Aceste date se completează pe site-ul PayPal în condiții de siguranța deplină. Plata prin PayPal este cu 3.5% mai mare decât plata directă prin Transfer bancar, acest procent reprezentând comisionul PayPal care se aplica la valoarea produselor (nu şi la transport).

În cazul optării pentru plata on-line (e-payement, PayPal), procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele procesatorului iar Electric Air Services SRL nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.