Parteneri

YACCO – Uleiul recordurilor mondiale
Creat în 1919 de Jean Dintilhac, cu fabrica în Normandia și sediul la Paris, YACCO este un producător francez de lubrifianți și un nume cunoscut atât în lumea auto-moto cât și în aviație și agricultură. Gama de lubrifianți YACCO LEGENDE conține produse de referință ale YACCO pentru motoarele în 4 timpi ale autovehiculelor de epocă, istorice, clasice și de colecție. Uleiurile YACCO LEGENDE sunt recunoscute și recomandate de cluburile de automobile de colecție.
RAVENOL – the lifeblood of your car !
Fondată în 1946 de către Hans Triebel în orășelul Werther din Westphalia – Germania de Vest, RAVENOL (Ravensberger Schmierstoffvertrieb GmbH) a produs și comercializat la început uleiuri de motor mono-grad și produse industriale pentru curățare. Astăzi, RAVENOL înseamnă inovație, produse moderne, de încredere și pasiune pentru excelență și este una din cele mai dinamice mărci de lubrifianți premium din lume.  
LIQUI MOLY
Începuturile LIQUI MOLY datează din 1957 și sunt definite de primul aditiv pentru uleiuri de motor cu bisulfură de molibden (MoS2). De la acest lubrifiant solid provine și numele companiei din Ulm, Germania: LIQUI, aditiv lichid și MOLY, bisulfură de molibden. Pentru completarea variatei game de produse (ulei de motor, aditivi, soluții de curățare), LIQUI MOLY a dezvoltat și uleiuri special concepute pentru cerințele motoarelor clasice.  
STEFANCLAYT – DRAPER
STEFANCLAYT – distribuitor exclusiv pe piața romanească pentru scule de mână DRAPER, LASER, Sykes Pickavant și Elora. Cu o istorie seculară, firma britanică DRAPER a fost înființată de Bert Draper în 1919 la Kingston Upon Thames și are o vastă ofertă de scule profesionale și pentru hobby pentru toate aplicațiile, inclusiv pentru auto, construcții, grădinarit și altele.