Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Electric Air Services SRL respectă caracterul privat și securitatea informației furnizate de către utilizatori atunci când accesează site-ul traznet.ro, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop în care a creat și aplică prezenta “Politică de confidențialitate”. Vizitând traznet.ro, utilizatorii acceptă implicit “Politica de Confidențialitate” a site-ului traznet.ro și se consideră că au luat la conștiință de prevederile acesteia.

Pentru operarea traznet.ro, Electric Air Services SRL este înregistrat ca operator de date cu caracter personal, având numărul 10897 în Registrul de evidență a prelucrării de date cu caracter personal al ANSPDCP (Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal).

Natura informațiilor solicitate prin intermediul site-ului traznet.ro se referă în special la datele personale (nume, adresă, numere de telefon, CNP), adresă de e-mail și modul în care sunt utilizate sau se intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile Electric Air Services SRL, dar pot fi incluse și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Scopul colectării datelor este emiterea facturilor pentru plata produselor cumpărate de către utilizatori și pentru întocmirea documentelor fiscale, procesarea livrărilor precum și în scopuri statistice, promoționale, comerciale, al prevenirii sau identificării fraudelor și în orice alte scopuri legitime, în condițiile legii. Electric Air Services SRL se obligă să folosească datele exclusiv în scopurile de mai sus precum și în vederea stabilirii contactului cu clienții săi, pentru efectuarea comenzilor și în scopul informării clienților asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului traznet.ro și a ofertelor acestuia.

Prin crearea unui cont pe site, clientul își exprima consimțământul ca traznet.ro sa administreze datele acestuia cu caracter personal, conform legii. În cazurile în care este necesar, utilizatorii site-ului traznet.ro sunt obligați să furnizeze datele cerute, acestea fiind necesare pentru întocmirea documentelor legale în vigoare. Dacă unele din datele introduse de utilizatori sunt incorecte, aceștia sunt rugați să ne informeze cât mai curând posibil.

În cazul optării pentru plata on-line, procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele procesatorului iar Electric Air Services SRL nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

La plata prin PayPal, card de credit via PayPal, ordin de plată via PayPal sau – dacă este oferit – prin „cumpărare pe factură” via PayPal, traznet.ro va transmite datele dumneavoastră de plată în cadrul derulării plăților spre PayPal (Europe) S.a.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg (numit în continuare „PayPal”). PayPal își rezervă pentru metodele de plată prin card de credit via PayPal, ordin de plată via PayPal sau – dacă este oferit – prin „cumpărare pe factură” via PayPal, efectuarea unei interogări de bonitate. PayPal utilizează rezultatul verificării bonității, privitor la probabilitatea statistică de neefectuare a plății, în scopul deciderii privitor la punerea la dispoziție a respectivei metode de plată. Informația privitor la bonitate poate conține valori de probabilitate (așa-numitele valori Score). În măsura în care valorile Score sunt incluse în rezultatul informației privitor la bonitate, acestea au la bază o procedură statistică matematică recunoscută științific. În calcularea valorilor Score sunt incluse printre altele date despre adrese. Alte informații despre protecția datelor, printre altele și despre bazele de date utilizate, puteți găsi în Declarația de protecție a datelor de la PayPal.

Conform cerințelor Legii nr 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Electric Air Services SRL, care operează site-ul traznet.ro, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care utilizatorii site-ului le furnizează.

Conform Legii 677/2001, utilizatorii beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, utilizatorii au dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îi privesc și să solicite ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, către Electric Air Services SRL. Deasemenea, utilizatorilor le este recunoscut dreptul de a se adresa autorității de supraveghere (ANSPDCP) sau justiției, în cazul nerezolvării situației la nivelul de agenție.

Întrucât prevederile “Politicii de confidențialitate” pot fi modificate, vă rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai folosiți serviciile traznet.ro.

Prevederile prezentei “Politici de confidențialitate” se amendează și completează cu termenii cuprinși în pagina Informații GDPR.

Politica privind Cookie-urile

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Termenul „cookie-uri” desemnează un gen de informații formate din combinații de cifre și litere, stocate în fișiere de mici dimensiuni, generate la vizitarea unui site. Ele sunt păstrate de browser-ul pe care îl folosiți atunci când navigați pe internet de pe calculator, telefon mobil, tabletă sau alte dispozitive. Această tehnologie de creare și stocare automată a datelor este utilizată pentru ca un site să poată oferi cea mai bună experiența vizitatorilor săi.

Legea stipulează că putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs., în cazul în care ele sunt strict necesare pentru operarea acestui site. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Acest site utilizează diferite tipuri de cookie-uri: cookie-uri strict necesare și cookie-uri din alte categorii. Unele cookie-uri sunt plasate de către părți terțe care apar cu servicii pe paginile noastre.

Cookie-uri strict necesare

Acest tip de cookie-uri sunt indispensabile funcționării optime a site-ului și sunt de trei tipuri: esențiale, pentru preferințe și cele pentru statistici.

  • Cookie-urile esențiale fac site-ul funcțional prin activarea unor funcții de baza precum navigarea pe pagina și accesul la secțiuni securizate, ca de exemplu contul tău.
  • Cookie-urile pentru preferințe permit site-ului sa stocheze informații despre modul în care trebuie sa se comporte sau sa arate atunci când îl vizitezi.
  • Cookie-urile pentru statistici colectează informații anonimitate despre modul în care interacționezi cu site-ul. De exemplu, paginile pe care le vizitezi cel mai frecvent sau erorile întâlnite în navigare. Ele ne furnizează totodată rapoarte în scopul îmbunatățirii experienței pe care ți-o oferim la vizitarea site-ului.
  • Unele cookie-uri de acest tip sunt gestionate pentru traznet.ro de companii partenere, cum ar fi de exemplu Google.

Cookie-uri din alte categorii

Utilizam genul acesta de cookie-uri pentru a livra conținut personalizat și relevant intereselor tale atunci când vizitezi alte site-uri (cookie-uri de marketing). Unele cookie-uri de marketing sunt gestionate pentru traznet.ro de companii partenere (third party),cum ar fi Facebook sau Google. Poți sa consulți printr-un clic politica de confidențialitate a acestor companii, inclusiv cea legata de cookie-uri și de posibilitatea dezactivării acestora.

Cum puteți controla cookie-urile?

Puteți controla și/sau șterge cookie-urile după cum doriți – pentru detalii, consultați site-ul aboutcookies.org. Puteți șterge toate cookie-urile din calculatorul dumneavoastră și puteți seta majoritatea browserelor sa blocheze plasarea acestora. Dacia faceți acest lucru, este posibil sa fiți nevoit sa setați manual unele preferințe, de fiecare data când vizitați site-ul. De asemenea, s-ar putea ca unele servicii sau opțiuni sa nu funcționeze.